Feriehus til utleie Rødby

Utvalg: 1-5 feriehus

Rødby og Rødbyhavn ligger fredelig på sydkysten til Lolland. Området byr på deilig natur, badestrand, aktivitetsmuligheter og severdigheter for hele familien.

Sensommeren og høsten i et feriehus på Lolland. Falster eller Møn

Rødby ligger 5 km inne i landet bak havne- og fergebyen Rødbyhavn, som har fergerute til Femern og Puttgarden. Rødbyhavn byr også på en hyggelig lystbåthavn, en nydelig strand, handlemuligheter og spisesteder. Her er dere nesten i gangavstand til Lalandia med et utall aktiviteter for alle i familien. Fra Rødbyhavn kan dere følge den 20 km lange Jernbanesti, som fører dere til Maribo, til fots, på hest eller på sykkel. Den lille byen Rødby har mange gamle kjøpmannsgårder, en kirke fra middelalderen, butikker, spisesteder og et ravsliperi. Dette rolige ferieområdet er ideelt, dersom dere gjerne vil sykle, fiske, bade, spille golf eller på annen vis være aktive sammen.

Severdigheter - Rødby

På museet Polakkasernen i Tågerup kan dere få et innblikk i, hvordan de polske arbeiderne, som kom til Danmark for å jobbe med sukkerroeproduksjonen levde og jobbet (5 km).
Besøk også den lille byen Kramnitse, som ligger 11 km mot vest. Byen har en liten, idyllisk havn, der dere kan kjøpe nyfanget fisk direkte fra båtene.
Tett på Maribo ligger det gule Engestofte Gods og det nydelige, hvite Søholt Gods, hvor dere kan oppleve en unik barokkhave.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif