Feriehus til utleie Askeby

Utvalg: 1-5 feriehus

Den lille landsbyen Askeby ligger på den vakre øya Møn, her kan dere oppleve en helt unik natur.

Knuthenborg Safaripark - opplevelser i feriehus

Møn er forbundet med både Sjælland og Falster via broer, og er derfor lett tilgjengelig. Det rolige og hyggelige sommerhusområdet ved Askeby ligger på den sydvestlige delen av Møn, et par kilometer fra kysten og 11 km fra Møns største by Stege.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer, samt et spisested i Askeby.
Møn er et ideelt feriested for dere som ønsker å seile, fiske, surfe eller bare nyte naturen.

Severdigheter - Askeby

Like i nærheten av Askeby kan dere oppleve Marienborg Gods og Klekkendehøj Jættestue. På Vestmøn finner dere også jettestuen Kong Asgers Høj, herfra kan dere få en flott utsikt over området.
Besøk Hårbølle Havn - en liten romantisk lyst- og fiskehavn med karakter og stemning (5 km).
Mange kunstnere og kunsthåndverkere har valgt å bosette seg på Møn. Opplev f.eks. malere, billedhoggere, keramikere, glassblåsere, ravslipere, lysstøpere og pileflettere arbeide i sine verksteder. I Askeby finner dere bl.a. et smykkemuseum, en pilefletter og flere malere.
Middelalderbyen Stege er den største byen på Møn, den er en hyggelig, overskuelig og meget historisk by. Byens 1000-årige historie kan leses på de gamle kjøpmannsgårder, gater og torg. Byens vollanlegg fra middelalderen er Danmarks eldste, bevarte befestningsanlegg. Besøk bl.a. Møns Museum, som ligger i en vakker, gammel kjøpmannsgård i Stege. Her vises en middelalderutstilling fra Stege Borg (11 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif