Feriehus til utleie Nørre Alslev

Utvalg: 1-5 feriehus

Nørre Alslev på Falster er et ideelt ferieområde for lystfiskere, golfspillere og andre, som ønsker seg en hyggelig og fredfylt ferie i deilig natur.

Moens Klint - attraksjoner på ferie i feriehus

Området rundt Nørre Alslev innbyr til ferie i rolige og naturskjønne omgivelser. Nørre Alslev er Falsters neststørste by. Den ligger på den nordlige delen av øya, og har et stort svømmesenter, spisesteder og mange dagligvare- og spesialbutikker. Rundt om Nørre Alslev finner dere idylliske skogområder, åker, hyggelige kyststrekninger med små båter og ikke minst fred og ro. Dette området er ideelt for lystfiskere, naturelskere og eventuelt golfspillere.

Severdigheter - Nørre Alslev

Den gamle, sjarmerende kjøpstad Stubbekøbing ligger nydelig ved vannet. Her kan dere nyte det livlige miljøet på lytsbåthavnen, der dere også kan seile til Bogø. Stubbekøbing byr på gamle torg, et par museer, gode butikker og mange spisesteder (10 km).
Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum viser en enestående samling av gamle motorsykler og utstyr som sjeldne radioer, høyttalere og fjernsyn.
Hos Krokodille Zoo i Eskilstrup kan dere oppleve alle verdens 23 nålevende krokodillesorter samt andre spennende dyr som treleoparder, varaner, leguaner, skilpadder og slanger (11 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif