Feriehus til utleie Gedser

Utvalg: 5-20 feriehus

I det hyggelige ferieområdet Gedser finner dere attraksjoner, badestrand samt et rikt fugleliv og en unik natur ved Gedser Odde.

Sommer og strandferie i feriehus på Lolland. Falster eller Møn

Danmarks sydligste by Gedser er en livlig handelsby med en stor, hyggelig lystbåthavn, som er omgitt av grønne, rekreative områder med bl.a. grillplass, samt en fergehavn med forbindelse til Tyskland. Det lille samfunn byr på karakteristiske bygninger, som f.eks. et loshus, en redningsstasjon og en gammel togstasjon, flere severdigheter, samt et hyggelig bymiljø med gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder. Fra Gedser Fyr kan dere nyte utsikten mot Lolland og Tyskland, samt over landskapet på Sydfalster.
Gedser er omgitt av en rolig og skjønn natur. Mot syd ligger Skandinavias sydligste punkt; den spektakulære Gedser Odde. På østsiden av odden kan dere se rester av tyske bunkers fra 2. verdenskrig.

Severdigheter - Gedser

Det Sorte Museum i Gedser er et geologisk museum, og her fins funn fra kystene i Falster i form av fossiler, stenarter, mineraler og rav.
Gedser Remise er et jernbanemuseum i drift, her kan dere se gamle tog og sporvogner.
Gedser Vandtårn er Danmarks sydligste vanntårn, og her kan dere se skiftende utstillinger, samt en storslått utsikt over Gedser.
På Gedser Redningsstation kan dere se en ekstrem hurtig båt, som kjører med ca. 70 km/t, samt moderne redningsutstyr.
Gedesby Mølle er en restaurert, hollandsk mølle fra 1911, som i dag er fullt funksjonsdyktig (3 km).
På Sydfalster fins dessuten et utall av keramikkverksteder, glassblåserier, gallerier, kunsthus og museer.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif