Feriehus til utleie Råbylille Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Hyggelig, grønt feriehusområde med naturstrand på sørkysten til Møn.

Sensommeren og høsten i et feriehus på Lolland. Falster eller Møn

Råbylille Strand er et familievennlig og hyggelig feriehusområde på sørkysten til Møn, bare 9 km fra middelalderbyen Stege - Møns største by, og 13 km fra den spektakulære Møns Klint. Eignen er grønn og frodig med vegetasjon helt ned til den gode naturstranden med høfder. Her kan dere slappe av, nyte naturen, bade og fiske fra stranden eller ta på tur til nærliggende byer og severdigheter.
Møn er forbundet med både Sjælland og Falster via broer og er derfor lett å komme til. Fergerutene til Tyskland og Sverige ligger også bare rundt en times kjøring vekk.

Severdigheter - Råbylille Strand

Det er veldig mange kunstnere og kunsthåndverkere på Møn og dere kan besøke verkstedene og utstillingene deres over alt på øya. Her finnes også mange graver fra oldtiden i form av steindysser, jettestuer, og bronsealderhøyer.
Middelalderbyen Stege er en stemningsfull og historisk by. Se de gamle kjøpmannsgårdene, gatene, torgene og vollanlegget til byen som stammer fra middelalderen. Byen har også museer som Møns Museum Empiregården og Stege Borg (9 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif