Feriehus til utleie Sakskøbing

Utvalg: 1-5 feriehus

Den koselige kjøpstaden Sakskøbing er omgitt av nydelig natur og mange severdigheter.

Knuthenborg Safaripark - opplevelser i feriehus

Kjøpstaden Sakskøbing stammer fra 1200-tallet og ligger i bunnen på den smale Sakskøbing Fjord på det nordøstlige Lolland. Her kan dere nyte et hyggelig bymiljø med mange butikker og spisesteder. Byens vartegn er det smilende, 33 meter høye vanntårnet Saxine. I den hyggelige havnen til Sakskøbing finner dere adskillige design-husbåter og 10 minuttesr gang borte ligger den sjarmerende lystbåthavnen, omgitt av fjord, eng, løvskog og marker. Fra havnen kan dere nyte den flotte solnedgangen over landskapet. Like ved byen ligger den fredelige skogen, Holmeskov Dyrehave, der dere kan følge forskjellige vandreruter.

Severdigheter - Sakskøbing

Dere kan besøke mange gallerier med lokal kunst i og rundt Sakskøbing.
3 km uten for Sakskøbing ligger Krenkerup Gods. Godset har sitt eget bryggeri, og ølen blir brygget av det kornet som vokser rundt godset. Bryggeriet har et besøksenter og dere har mulighet for å få en rundvisning på stedet.
Den nydelige, gamle kjøpstaden Maribo byr på stemning, musikk, markedsdager, spennende butikker, sightseeing og spisesteder (10 km).
Frilandsmuseet ved Maribo Sø består av hus, en bondegård, en stubbmølle og en skole. Her kan dere få et godt inntrykk av bondekulturen og byggeskikkene på Lolland rundt år 1800.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif