Feriehus til utleie Askø

Utvalg: 1-5 feriehus

Den lille, naturskjønne Askø ligger i Smålandsfarvannet, like nord for Lolland.

Sommer og strandferie i feriehus på Lolland. Falster eller Møn

Den sjarmerende øya Askø er ca. 3 km lang og 2 km bred. Like nord for øya ligger Lilleø, som er forbundet via en demning med Askø. Fra Bandholm på Lolland er det ca. 30 min. til Askø, og fergen seiler flere ganger daglig. Det er en hyggelig stemning i den lille ferge- og lystbåthavnen. Øya er meget flat og bl.a. kjent for sitt rike fugleliv.
Det vakre sommerhusområdet, som ligger på den sydøstlige delen av Askø, er rolig, hyggelig og familievennlig. Øya er et ideelt feriemål for lystfiskere, fugle- og naturelskere.
På Askø finner dere en landhandel som har åpent hele året. Her har dere mulighet for å kjøpe dagligvarer.

Severdigheter - Askø

Askø Museum er en liten, spennende lokalhistorisk samling, som er innrettet i en sidebygning til prestegården. Her kan dere få se et kjøkken, en stue, et sovekammer, et skole-hjørne, en del interiør, samt bl.a. flintredskaper, som er funnet og brukt på øya før i tiden.
Den vakre og historiske Askø Kirke er bygd på 1200-tallet på ruinene av et hedensk offersted. Kirkegården som hører til, er rund og omgitt av stengjerder.
På museumsbanen Maribo-Bandholm kjører Danmarks eldste damplokomotiv, bygd i 1879 og som fremdeles er i bruk.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif