Feriehus til utleie Fejø

Utvalg: 5-20 feriehus

På den lille, hyggelige og naturskjønne øya Fejø er dere langt vekk fra storbyens aktiviteter.

Sensommeren og høsten i et feriehus på Lolland. Falster eller Møn

Fejø er den største av øyene i Smålandsfarvannet. Her kan dere oppleve landsbyidyll, fruktplantasjer, små boder langs veiene, en vakker kirke, keramikkverksteder, lysstøperi, kjøpmannsbutikker, spisesteder, frisk havluft, små strender, fred, ro og flott natur.
Fejø er en flat øy med bakker, og det høyeste punktet på øya er 12 m. Øyas bredeste sted er ca. 7,5 km, derfor er den ideell for sykling og turgåing. Fejø er via en demning forbundet med den lille øya Skalø.
Fergen fra Kragenæs på Lolland til Vester Havn på Fejø's vestside seiler mange ganger hver dag, og overfarten tar bare 15 min.

Severdigheter - Fejø

Fejøs kunsthåndverkere, f.eks. Fejø Lysfabrik og Fejø Keramik, er et besøk verd.
På Fejøs sydkyst ligger den markante kirken, som opprinnelig stammer fra år 1240. Økirken ligger langt fra alfarvei og helt tett ved strandkanten.
Den gamle smie er restaurert og framstår som i gamle dager med esse, ambolter og verktøy.
På øya finnes et lokalhistorisk arkiv og et ømuseum.
Dybvig Havn på øyas sydside er en gammel, men stadig aktiv og hyggelig båthavn med fritidsfiskere, lystbåter, spisesteder og hyggelig stemning.
Den lille øya Skalø er forbundet med den nordvestlige delen av Fejø med en demning. Skalø har en vakker, kupert natur, en liten havn, 3 gårder og 2 hus. En liten naturperle med et rikt fugleliv.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif