Feriehus til utleie Vinderup

Utvalg: 5-20 feriehus

Vinderup ligger i bunnen av Limfjorden, tett ved god strand og spennende, kulturelle severdigheter.

Komfort i kveldssolen i dansk feriehus.

Vinderup er et deilig og hyggelig feriehusområde, som ligger i den sørligste ende av Limfjorden. I området omkring Vinderup er det flott natur med skog, sjøer, heder og myrområder, Limfjorden med strandengene, god strand, mange aktivitetsmuligheter for hele familien samt flere kulturelle severdigheter.
Det er gode innkjøpsmuligheter i Vinderup by, som ligger litt lenger inn i landet.

Severdigheter - Vinderup

Ved Flyndersø ligger Flyndersø Mølle, som viser en liten utstilling om nomadelivet, naturen og den siste danske ulv, som blev skutt i området i 1813.
I det praktfulle landskap ved Stubbergård Sø ligger Stubbergård Klosterruin, som er restene av et nonnekloster fra 1200-tallet. Klosteret består i dag av en kjellersal, som nå er overdekket av en stråtekt bygning.
Det vakre Rydhave Slot sies å ha sitt eget slotsspøkelse; den hellige Birgitte. Omkring slottet ligger Danmarks vestligste bøkeskog. Her finnes en hule, som frihedskjemperne benyttet under 2. verdenskrig.
Spøtting Borg fra omkring år 1500 er omkranset av ni meter høye voller. Det er kanonhuller i borgens murer, som vidner borgens barske fortid i middelalderen.
Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort.
Det finnes dessuten flere gallerier med forskjellige utstillinger i området.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif