Feriehus til utleie Hvalpsund

Utvalg: 5-20 feriehus

Hvalpsund er en liten, koselig by ved Limfjorden, omgitt av skog og strand, 12 km fra handelsbyen Farsø.

Dansk våren i en leid feriehus.

Hvalpsund er det perfekte utgangspunktet for en aktiv ferie, uansett om De er interessert i surfing, golf, lystfiskeri eller vandre- og sykkelturer i den varierte naturen. I byen finnes innkjøpsmuligheter, en deilig lystbåthavn, et fergeleie, der fergen seiler til Sundsøre på Salling, og en historisk kro med utsikt over Limfjorden.

Severdigheter - Hvalpsund

Området rundt Hvalpsund har alltid inspirert og tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndverkere. Opplev kunstnerne i verkstedene og atelieene deres.
Steinanlegget i Myrhøj oppstod i bronsealderen og består av en steinrekke på 154 m.
Herregården Hessel, den eneste bevarte stråtekte herregården i Danmark, ligger på den fredede Lounshalvø ved Hvalpsund. Her kan De oppleve, hvordan herskab og tjenestefolk levde i gamle dager.
Det flott beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og rundt Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljøet. Bl.a. utstilles steinalderfunn fra en kjøkkenmødding. En rekonstrurert boplass viser hvordan datidens hytter så ut. (17 km)

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9.00 - 18.00
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif