Feriehus til utleie Trend

Utvalg: 10-40 feriehus

Trend ligger ut mot Limfjorden, omringet av marker og skog og med utsikt til både Livø og Fur.

Komfort i kveldssolen i dansk feriehus.

Til den lille landsbyen Trend hører det et hyggelig ferieområde med mange deilige feriehus. Noen feriehus ligger helt tett på stranden, og andre feriehus ligger litt høyere i nydelige skogomgivelser bak kysten. På dette ferieområdet er dere omgitt av storslått natur, fred og ro, masse frisk luft og strand med fine muligheter for kitesurfing. Trend har en dagligvarebutikk samt et par spisesteder. Ellers finner dere gode muligheter for å handle i Ranum, 5 km fra Trend. Litt lengre vekk finner dere Løgstør, Farsø og Aars.
Trend er et attraktivt ferieområde for den aktive familien og for alle, som søker skjønn natur og fred og ro.

Severdigheter - Trend

Ved Bjørnsholm Bugt, i nærheten av Trend, ligger det imponerende 3-lengede middelalderklostret Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det mulig å oppleve kirkeruinen, krydderurtehagen og plassen med de vakre bygninger.
Ertebølle-kulturen vitner om bosettelsene omkring Limfjorden i steinalderen for flere tusin år siden. Ved Ertebølle ble den første kjøkkenmødding (forhistorisk avfallsdynge) utgravet i 1890. Ved Stenaldersenteret i Ertebølle opplyses om steinaldersamfunnet.
Herregårdsmuseet Hessel ligger på halvøya Louns ved Hvalpsund.
Festningsanlegget Aggersborg fra 980 er et av de største ringborger i Danmark med spor efter 48 langhus. Vikingeborgen ligger meget strategisk ved Limfjordens smaleste sted.
Flere steder i området finner du kunsthåndverkere, som gjerne åpner deres verksteder for besøkende.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif