Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Svaneke

Den idylliske Svaneke er Danmarks minste og østligste kjøpstad.

Svaneke er en harmonisk og vakker havneby med velbevarte bindingsverkshus, gamle kjøpmannsgårder, steingjerder, frodige hager, røykerier, keramikkverksteder, glassblåserier, gallerier, et sukkertøyskokeri og mange butikker og hyggelige spisesteder. Det kan kjøpes frisk fisk på havnen hver dag. Det hersker en nesten sydlandsk stemning i byen. Stupe klipper løfter seg opp fra havnen, og høyt oppover Svaneke står det to vindmøller, bl.a. 'Stubmøllen' fra 1634, som er Danmarks eldste.

- Svaneke

Besøk sukketøysfabrikken Svaneke Bolcher, som ligger i en 200 år gammel kjøpmannseiendom på torget, og opplev produksjonen.
JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbruk, som nå er en populær natur- og fornøyelsespark med bl.a. vannland, en enestående blomsterprakt og tallrike attraksjoner.
I Bornholms Sommerfuglepark og Tropeland ved Nexø kan De oppleve blomster, planter, deilige dufter, fugler og minst 1000 fargestrålende sommerfugler, som flyr frtit omkring, i et stort, tropisk glasshus (9 km).
Melstedgård, syd for Gudhjem, er et levende landbruksmuseum med hus, marker og staller (11 km).
De karakteristiske, hvitkalkede rundkirkene er Bornholms vartegn. Opplev de over 800 år gamle kirkene, som har tjent som forsvar, oppbevaring av forråd og som kirkehus. De mest kjente er Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.