Feriehus til utleie Stammershalle

Utvalg: 1-5 feriehus

Stammershalle er et stille og koselig ferieområde i veldig naturskjønne omgivelser på Nordbornholm

Feriehus på på øya Bornholm

Stammershalle ligger på nordøstkysten på Bornholm - rett ut for Christiansø og langs en av Bornholms vakreste strekninger mellom Allinge og Gudhjem. Her kan De oppleve et åpent klippeterreng langs vannet og flere kulturhistoriske minner, bl.a. tre karakteristiske bautasteiner og flere gravplasser fra bronse- og jernalderen. De arkeologiske funnene i området vitner om, at stedet har vært bebodd i 9000 år.
Stammershalle ligger også tett på de nydelige naturområdene Helligdomsklipperne og Døndalen med vannfallet Døndalsfaldet.
Det er mulig å spise på det hyggelige Stammershalle Badehotel, som ligger rett ut til vannet. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Tejn (3 km) og i Allinge (6 km mot nord) og Gudhjem (8 km mot sør) er det butikker, spisesteder og severdigheter.
Stammershalle er et ideelt feriested for kultur- og naturelskere, og i kort avstand finner De sjarmerende fiskerbyer, røykerier, naturområder og attraksjoner for hele familien.

Severdigheter - Stammershalle

Bornholms Kunstmuseum ligger ved Helligdomsklippene. Her kan De se verker av kjente bornholmske malere samt temautstillinger med kunst, design og kunsthåndverk (2 km).
Allinge byr bl.a. på en hyggelig havn med et røkeri, der De kan smake friskrøkte varer, samt gamle gater med kjøpmannsgårder, butikker og restauranter (6 km).
Gudhjem er karakterisert av de små, hyggelige havnene sine, steile gater, maleriske bindingsverkshus, røkerier, kunstnere, gallerier, arbeidende verksteder og en nesten sydlandske stemning (8 km)
Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, der malerens liv føres videre i hans eget hjem.
Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk opplevelsessenter med mennesker, dyr, hus, vannmøller og et befestet vollsted. Her får De et inntrykk av bondelivet i perioden 1350-1450.
Rundkirkene er øyens vartegn. De karakteristiske, hvitkalkede kirker er over 800 år gamle og de 4 mest kjente er: Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif