Feriehus til utleie Sandvig

Utvalg: 5-20 feriehus

Sandvig er et lille fiskerleie ved Østersjøen, på nordspidsen av Bornholm og tett på ruinen Hammershus.

Finn feriehus på Danmarks klippeøy

Den hyggelige by ligger vakkert til i Sandvigbukten og er preget av gamle, velholdte bindingsværkshus, steingjerder og en stemningsfull, lille havn. Her finner du/dere mange små gallerier, en deilig strandpromenade og nesten sydlandsk atmosfære. I Sandvig er det noe for enhver, uansett om du/dere ønsker å bade, fiske, slappe av, få kulturelle opplevelser eller utforske den allsidige natur med de spektakulære klippekyster.
Svingete veier fører opp til Hammerodde Fyr, hvor du/dere kan se svenskekysten i klart vær.
Det er gode innkjøbsmuligheter og spisesteder i Sandvig.

Severdigheter - Sandvig

Den vakkert beliggende borgruin Hammershus er Bornholms mest besøkte attraksjon. Borgen ble forlatt omkring år 1745 og forfalt etter dette. I dag er ruinene et fredet minnesmærke og en seværdighet av særklasse (2 km).
Sandvig Batterierne ligger tett ved Sandvig Havn og var en del av forsvaret til Hammershus.
Opplev et karakteristisk bornholmsk fiskerøkeri, Nordbornholms Røkeri i Allinge, hvor det røkes fisk etter tradisjonell metode i åpne skorstener og der det blir framstilt lekre varer (3 km).
I Moseløkkens Stenbrudsmuseum kan du/dere se hvordan granitt blir bearbeidet og følge utviklingen av dette håndværk gjennom tidene (3 km).
Mange kunsthåndværkere bor på øya og flere steder er det mulig å besøke billedhuggere, glasspustere, keramikere og malere.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif