Feriehus til utleie Sandkås

Utvalg: 10-40 feriehus

Sandkås ligger på nordkysten av Bornholm og er et sannt eldorado av klipper og hvite strander.

Røkt sild - en opplevelse i en leid feriehus

Som navnet antyr, finnes det i Sandkås mye sand - særlig ved de vakre strandene, som gjemmer seg mellom de imponerende klippene. Sommerhusområdet ligger bare ca. 300 m fra havet. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. Nyt det storslåtte landskapet i den nordlige delen av den populære ferieøyen Bornholm, som byr på utallige, enestående attraksjoner. Øyens 'hovedstad' Rønne ligger bare 27 km fra Sandkås, og her kan De ikke bare oppleve den hyggelige stemningen ved båthavnen, men også shoppe, gå på restaurant eller drikke en kopp kaffe på en idyllisk beliggende kafé.

Severdigheter - Sandkås

Følg Kystredningsstien til Allinge og opplev de mange, gamle kjøpmannsgårdene. Den enestående havnen i Allinge ble sprengt inn i granittklippene, og om sommeren danner bl.a. restauranterne og røykeriet rammen om en utrolig livlig atmosfære. Herfra havnen kan De seile til den deilige øyen Christiansø.
Ved Madsebakke uten for Allinge kan De se noen fascinerende helleristninger fra Bronsealderen ca. 1800-500 f.Kr., som viser solen, båter og fot- og hjultegn.
Rundkirkene er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvitkalkede kirker, som er over 800 år gamle, tjente som forsvar, til oppbevaring av forråd og som kirkehus. De 4 mest kjente rundkirkene er: Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif