Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Rutsker Højlyng

Hold ferie i spektakulær natur på den vakre klippeøya som byr på opplevelser for hele familien.

Rutsker Højlyng ligger ved den lille landsby Rutsker på det vakre, klippefylte Nordbornholm som er kjennetegnet av fred, ro, frisk luft, spektakulær natur, rokkestein, gode vandrestier, flotte solnedganger og hyggelige fiskeleier. Her kan dere nyte naturen, se på fugler, smake ferskrøket fisk, utforske klippegrotter og borgruiner, spille golf, fiske, bade eller ta på tur til noen av de atmosfærefylte byer og spennende attraksjoner til Bornholm.
De nærmeste større byer med forretninger og spisesteder er Hasle (6 km) og Allinge (8 km).

- Rutsker Højlyng

Den store klippegrotten Jons Kapel ligger ved vannet, 3 km fra Rutsker Højlyng. En trapp fører dere gjennom en kløft og ned til grotten.
På det høyeste stedet i området kan dere besøke den flotte, hvite rundkirke St. Ols.
Ut for Rutsker kan dere oppleve de opprinnelige, sjarmerende fiskerleier Helligpeder og Teglkås (begge 4 km).
Hasle Silderøgeri med de 4 pipene har blitt innrettet som museumsrøykeri, men fungerer stadig som tradisjonelt røykeri. Opplev fiskene henge på rekke i de gamle røykeovnene, og prøv noen av spesialitetene (6 km).
Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250 som kneiser på en steil klippeknaus på nordspissen på Bornholm. Den smukt beliggende borgruin er Bornholms mest besøkte attraksjon. Borgen ble forlatt rundt år 1745 og forfalt etterpå. I dag er ruinene et fredet minnesmerke og en severdighet i særklasse (8 km).
Mange kunsthåndverkere bor på øya, og flere steder er det mulig å besøke billedhuggere, glassblåsere, keramikere og malere.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Rutsker Højlyng Feriehus på landet, Rutsker Højlyng

   Reg. nr.: 95-5811

   3000 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 2