Feriehus til utleie Rønne

Utvalg: 5-20 feriehus

Kjøpstaden Rønne - den viktigste og største byen til Bornholm, også kalt Bornholms 'hovedstad'

Finn feriehus på Danmarks klippeøy

Rønne har utviklet seg fra å være et lite fiskerleie i vikingtiden til den byen, den er i dag. Byen består av små koselige, brosteinsgater med bindingsverkshus og andre gamle bygninger, der dere bl.a. finner kulturelle severdigheter, aktivitetsmuligheter, lystbåthavn, jollehavn og badestrand. Midt i byen ligger Store Torv og gågaten med små butikker, restauranter og kafeer. På Store Torv er det hver onsdag og lørdag markedsdag, hvor det blir solgt bornholmske delikatesser og håndverk; det er også her man finner byens musikkhus og kino. På havnen, på gaten Snellemark, ligger shoppingsenteret til Rønne.

Severdigheter - Rønne

Ta en tur rundt i Rønne og opplev bl.a. den hyggelige atmosfæren på lystbåthavnen, jollehavnen og den gamle bydelen. Byen kan dessuten by på museer, bowlinghall, svømmehall, fine shoppingmuligheter og restauranter. Hjorts Fabrik er Bornholms Keramikermuseum. Erichsens Gård er Bornholms By og Havemuseum. Bornholms Museum viser en arkeologisk samling med 2000 gullgubber, kirkeinventar, bornholmerur og mye annet. Kulturhistorisk Museum er et lokalhistorisk museum som viser en arkeologisk utstilling. Skt. Nikolaikirken, der kapellet ble bygget til de sjøfarendes helgen Skt. Nikolai, stammer fra det 13. århundre.
NaturBornholm i Åkirkeby forteller historien om Bornholms natur - helt fra utspringet av glødende lava for mer enn 1 mrd. år siden (17 km).
De 4 rundkirkene; Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker er vartegnet til Bornholm. Opplev de karakteristiske, hvitkalkede kirkene som er over 800 år gamle.
Ved Knudsker (3 km øst for Rønne) kan dere oppleve de gamle Smørbygård-helleristningene.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif