Feriehus til utleie Østermarie

Utvalg: 1-5 feriehus

Historisk feriested beliggende mellom de mest populære strendene på Bornholm

Feriehus på på øya Bornholm

Østermarie, en liten by på den østlige kanten til Bornholm, 10 km sørøst for Gudhjem, er et deilig sted, hvor veien fra Rønne krysser veiene til Østerlars, Gudhjem og Svaneke. Så dere bor altså veldig sentralt på øya, og dere finner de mest populære og skjønneste bornholmske strender, Balka og Dueodde, innen for en radius på 20 km.
En ferie i Østermarie er en deilig opplevelse - for hele familien. Dere har mulighet for å tilbringe deilige dager på stranden med å leke i sandet, ase eller bade, men dere kan også ta på tur til øyas severdigheter.
Kombiner turen med en sykkeltur, for selv med barn kommer dere fort i mål på de 250 km sykkelveiene, der brorparten er bilfri. Også for lystfiskere er det mange muligheter, og hvis dere spiller golf, kan dere kan komme fram til en golfbane etter 15 km.

Severdigheter - Østermarie

Fra Østermaries første kirke som stammer fra første halvdel av det 12. århundre, har apsis, kor, sørmur og vestmuren til våpenhuset blitt bevart. Ruinen er fredet.
I Østermarie finner dere dessuten Bornholms Modeljernbanemuseum.
Bare ca. 7 km fra feriehuset deres ligger natur- og fornøyelsesparken Joboland Brændesgårdshaven med bl.a. robåter, svevebane, klatrestativer, minigolf, bowling, trebiler, apekatter, geiter og et stort vannland.
Bornholms vartegn er de hvitkalkede rundkirkene som er mer enn 800 år gamle. De mest kjente av disse kirkene som også ble brukt til forsvar og oppbevaring av forråd, er Østerlars (7 km), Olsker i Allinge, Nylars i Aakirkeby og Nyker ved Rønne.
Bornholms Kunstmuseum som ligger direkte ved de enestående klippene, Helligdomsklipperne, er også verdt et besøk (10 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif