Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Nexø

Den koselige byen Nexø er fiskeriets by med en moderne trafikk-, lystbåt- og fiskerihavn.

Nexø ligger på Østbornholm, helt ut til Østersjøen, som sender frisk havluft inn over byen. I den gamle bydelen til Nexø kan dere stadig oppleve nydelige, velbevarte bindingsverkshus. På byens brosteinsbelagte torg kan dere oppleve provinskjøpstadens ro til den plaskende lyden fra springvannet.
Havnen bobler av aktivitet, og her kan dere oppleve all verdens båttyper, fiskebutikker, motebutikker, kafeer, restauranter og hyggelig stemning.

- Nexø

På det gamle røkeriet i Nexø røyker man stadig sild som i gamle dager. Dere kan nyte røykevarene på stedet eller ta dem med hjem.
I Nexø ligger barndomshjemmet til forfatteren Martin Andersen Nexø, hvor det er innredet en minnestue med fotos, personlige effekter o.lign.
Nexø museum er et eignsmuseum, som er innredet i et gammelt pakkhus. Her kan dere se gammelt verktøy, vrakrester, et fiskerhus og forskjellige andre rekvisitter.
På grunn av de mange kunsthåndverkerne på øya er det mulig å få oppleve keramikk- og granittverksteder i Nexø.
Hos Bornholms Sommerfuglepark i Nexø kan dere nyte synet av nydelige, tropiske sommerfugler, eksotiske planter og fargestrålende blomster.