Feriehus til utleie Hasle

Utvalg: 10-40 feriehus

Det tidligere fiskerleiet Hasle ligger 12 km nord for Rønne på Bornholms vestkyst.

Finn feriehus på Danmarks klippeøy

Den sjarmerende byen Hasle ligger på skråningene, som reiser seg bak den hyggelige fiskeri- og lystbåthavnen Hasle Marina. Byen er kjent for det karakteristiske bornholmske røykeriet sitt, Hasle Silderøgeri, som fungerer som museums-røykeri, der det stadig daglig røykes fisk etter tradisjonel metode i åpne piper. På Hasle Marina kan dere benytte dere av rekreative muligheter, blant annet et havnebad. Tett på Hasle finner dere Hasle Lystskov med sykkelveier og turstier, og rett nord for Hasle starter Redningsstien som går hele veien langs kysten til Hammershus. Det er gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder i Hasle.

Severdigheter - Hasle

Hasle Silderøgeri med de 4 pipene sine er innrettet som museumsrøykeri, men fungerer stadig som tradisjonelt røykeri. Opplev fiskene henge på rekke i de gamle røykeovnene, og prøv noen av stedets spesialiteter.
I den vakre Hasle Kirke kan De oppleve et spesielt vakkert interiør.
Galleri Grønbechsgård 'Kunsthåndværkernes Hus' midt i Hasle viser skiftende utstillinger av bornholmske kunsthåndverkere. Her finner De desuten et arbeidende glassverksted og en maritim utstilling med ting fra gamle fiskeskøyter.
3-5 km nord for Hasle kan De oppleve de opprindelige, sjarmerende fiskeleier Helligpeder og Teglkås.
Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, som reiser seg på en steil klippeknoll på nordspissen av Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig verdt et besøk (12 km).
Ta en tur til Rønne og opplev bl.a. den hyggelige atmosfæren i lystbåthavnen. Byen kan desuten by på museer, bowlinghall, svømmehal, gode shoppemuligheter og restauranter (12 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif