Feriehus til utleie Dueodde Ferieby

Utvalg: 10-40 feriehus

Ønsker De å holde ferie i rolige og naturskjønne omgivelser ved skog og sandstrand, er Dueodde Ferieby et godt valg.

Røkt sild - en opplevelse i en leid feriehus

Dueodde Ferieby ligger i et deilig naturområde på Bornholms sydspiss, fjernt fra larm og bråk, og består av flere individuelle hus, som ligger på en stor, felles naturgrunn, direkte ned til den praktfulle, brede sandstrand med perfekte bade- og vannsportsmuligheter.
Husene er privateid, og derfor kan utstyr og møblement variere.
I Dueodde Ferieby kan De fritt benytte en felles, utendørs swimmingpool og barnepool (oppvarmet fra 15.06 til 01.09). I det store felleshus kan De spille bordtennis, og i området er det lekeplass til de mindre barna.
Vaskemaskin, tørketrommel og telefon kan benyttes mot betaling.
Det utleies dessuten sykler i feriebyen.
Det er gode innkjøpsmuligheter i Snogebæk, 5 km fra Dueodde.

Severdigheter - Dueodde Ferieby

Det 45 m høye, hvite Dueodde Fyr fra 1960 er Nordens høyeste fyrtårn, og fra utsiktsplattformen er det en fantastisk utsikt over Østersjøen og området.
Mange kunsthåndverkere har slått seg ned på øyen, og flere steder er det mulig å besøke billedhuggere, glassblåsere, keramikere og malere.
I det idylliske fiskerleie Snogebæk, som ligger bare et par km fra Dueodde, finnes et glassblåseri og et røykeri.
Bornholms karakteristiske røykerier bør oppleves under et opphold på øyen. Prøv f.eks. Hasle Silderøgeri, som er et kjent museums-røykeri, der det stadig blir røyket fisk etter tradisjonell metode i åpne piper.
Rundkirkene er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvitkalkede kirker som er over 800 år gamle, har bl.a. fungert som forsvar og oppbevaring. De 4 mest kjente rundkirker er Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif