Feriehus til utleie Balka

Utvalg: 10-40 feriehus

Balka er et deilig ferieområde med strand, skog, små gamle fiskehus og en båthavn.

Besøk Hammershus på ferien i feriehus

Balka ligger sør for Bornholms neststørste by Nexø og nord for den idylliske fiskerlandsby Snogebæk og ved en av Europas fineste sandstrender. Sommerhusene ligger i naturskjønne omgivelser ved et fredet område med furutrær. Det er stier langs kysten til Nexø og hyggelige gater, forretninger, restauranter og en større fiskehavn.
Det finnes forretninger og flere spisesteder i både Snogebæk og Nexø.
Balka er et familievennlig feriested i naturskjønne omgivelser, og tett ved diverse aktivitetstilbud og seværdigheter.

Severdigheter - Balka

Innenfor kysten ved Balka finner du/dere de gamle graver 'Balka Kraterrøser' samt Bornholms lengste skjermvoll 'Langskanse' fra jernalderen, som er 600 m lang.
I det idylliske fiskerleie Snogebæk, som ligger kun et par km fra Dueodde, finnes et glasspusteri og et fiskerøkeri.
Få km sør for Snogebæk ligger det 45 m høye, hvite Dueodde Fyr fra 1960. Fyrtårnet er Nordens høyeste og fra utsiktsplatformen er det en fantastisk utsikt over Østersjøen og området.
Mange kunsthåndværkere bor på øya, og flere steder er det mulig å besøke billedhuggere, glasspustere, keramikere og malere.
Et af Bornholms karakteristiske fiskerøkerier er Hasle Silderøgeri, som er et kjent museums-røkeri, hvor det stadig røkes fisk etter tradisjonell metode i åpne skorstener.
Rundkirkene er Bornholms kjennetegn. De karakteristiske, hvitkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, oppbevaring av matforråd og som kirkehus. De 4 mest kjente rundkirker er Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif