Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Arnager

Arnager er et lite, rolig og veldig hyggelig fiskerleie på Bornholms sydkyst.

Karakteristisk for Arnager er øy-havnen, som er forbunnet med fastlandet via en 200 m lang trebro. I den stemningsfulle byen finnes et silderøykeri, et spisested og et galleri, som er innrettet i en gammel bondegård midt i byen.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, bl.a. ved Nylars, 4 km mot nord. Desuten finner De gode innkjøpsmuligheter, spisesteder, kulturelle tilbud og aktiviteter for hele familien i Rønne, 9 km mot nordvest.

- Arnager

Ved Arnager finner De en liten jettestue fra den yngre steinalder.
Ta en tur til Rønne og opplev bl.a. den hyggelige atmosfæren i lystbåthavnen. Byen kan desuten by på museer, bowlinghall, svømmehall, gode shoppemuligheter og restauranter. Hjorts Fabrik er Bornholms Keramikermuseum. Erichsens Gård er Bornholms By- og Havemuseum. Bornholms Museum viser en arkeologisk samling med 2000 gullgubber, kirkeinventar, bornholmerur o.m.a. (9 km).
NaturBornholm i Åkirkeby forteller historien om Bornholms natur - helt fra utspringet i den glødende lava for mer enn 1 mia. år siden (21 km).
De 4 rundkirkene; Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker er Bornholms vartegn. Opplev de karakteristiske, hvitkalkede kirkene, som er over 800 år gamle.