Feriehus til utleie Allinge

Utvalg: 5-20 feriehus

Allinge ligger på den nordlige del av solskinnsøya Bornholm i et enestående naturlandskap ut mot kysten.

Feriehus på på øya Bornholm

Den vakre, hyggelige havnen med fiskerøkeriet og den storslåtte natur omkring Allinge innbyr til utendørsaktiviteter og området er rikt på spendende seværdigheter.
Det er gode muligheter for å bli underholdt i Allinge. Byen er et livlig feriested og i de gamle gater finner du/dere mange butikker, restauranter og kafeer. Om sommeren avholdes markedsdager, hvor det kan handles med de lokale innbyggere.

Severdigheter - Allinge

En gåtur gjennom Allinges gamle gater fører deg forbi de gamle kjøpmannsgårdene. Den enestående havnen er sprengt inn i granittklippene og hele sommeren er havnen ramme om en utrolig livlig atmosfære med restaurantene og fiskerøkeriet. Herfra kan du/dere dessuten seile til den vakre øya Christiansø.
Ved Madsebakke utenfor Allinge kan du/dere se de fasinerende bronsealder-helleristningene fra perioden 1800-500 f.Kr., som avbilder solen, skip og fot- og hjultegn på klippeflatene.
Rundkirkerne er Bornholms kjennetegn. De karakteristiske, hvitkalkede kirker som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, oppbevaring av matforråd og som kirkehus. De 4 mest kjente rundkirker er: Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif