Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Feriehus til utleie Årsdale

Det gamle, idylliske fiskeleie Årsdale byr på ekte, bornholmsk atmosfære med fiskerbåter, røkerier og klippekyster.

Det hyggelige, rolige og uspolerte fiskeleie ligger ved Østersøen på Bornholms klipperike kyst. Årsdale byr bl.a. på en aktiv fiskerihavn med fiskerbåter og lystbåter, en gammel bydel, som menes å stamme helt fra 1409, med snevre gater, lave, sjarmerende og velholte hus, 3 aktive røkerier; Hjorts Røgeri, Kowsky's røgeri og Årsdale Silderøgeri, som byr på friskrøkede spesialiteter hele året rundt, samt Årsdale Mølle fra 1877, som stadig kan ses i funksjon og maler mel med vinnens kraft.
Det finnes flere spisesteder, kunsthåndverkere og billedkunstnere i Årsdale, og i Svaneke, Danmarks minste, østligste og mest idylliske kjøpstad, som ligger 3 km nord for Svaneke, finner du bl.a. gode innkjøpsmuligheter.

- Årsdale

Byens kjennetegn er den gamle, hollandske Årsdale Mølle, som er åpen for offentligheten og stadig maler mel etter de gamle, tradisjonelle metoder.
Årsdale Mølle Stensliberi ligger i et gammelt pakkhus ved siden av møllen, og her kan du se hvordan sandsten og granitt blir omdannet til glatte smykker, ur, lamper osv.
Besøk Svaneke, som er en flott havneby med velbevarte bindingsverkshus, gamle kjøpmannsgårder, frodige haver, røkerier, keramikkverksteder, glasspusterier, gallerier, et dopskokeri samt mange butikker og hyggelige spisesteder. Det kan kjøpes frisk fisk på havnen hver dag.
JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbruk, som er blitt en populær natur- og forlystelsespark med bl.a. vannland, en enestående blomsterprakt og tallrike attraksjoner.
I Bornholms Sommerfuglepark og Tropeland ved Nexø kan du oppleve blomster, planter, deilige dufter, fugler og mindst 1000 farvestrålende sommerfugler, som flyr fritt omkring, i et stort, tropisk glasshus (6 km).

 
  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 3826,-

    

   Årsdale Feriehus, Årsdale

   Reg. nr.: 95-3504

   300 m till vann

   Soveplasser: 2

   Soverom: 0

  •  Kategori

   ?

    

   Årsdale Feriehus, Årsdale

   Reg. nr.: 95-3503

   300 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 4155,-

    

   Årsdale Feriehus, Årsdale

   Reg. nr.: 95-3502

   300 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 1