Feriehus til utleie Åkirkeby

Utvalg: 10-40 feriehus

Åkirkeby er et deilig feriested med mange severdigheter, omgitt av flotte skogområder

Røkt sild - en opplevelse i en leid feriehus

Midt mellom Rønne og Nexø og 6 km fra Bornholms sydkyst ligger 'blomsterbyen' - den sjarmerende handelsby Åkirkeby. Den vakre byen har bl.a. en middelalderkirke med en berømt døpefond, mange sjarmerende bindingsverkshus, et hyggelig torg, hvor det holdes markeder, Bakkarøgeriet, der De kan smake ferskrøkte spesialiteter, samt gallerier og andre spendende severdigheter.
Det er gode innkjøpsmuligheter i byen som ligger sentralt på Bornholm, så det er lett å ta på tur til Bornholms øvrige byer, attraksjoner og kjente naturområder.

Severdigheter - Åkirkeby

Bornholms Automobilmuseum i Åkirkeby viser en stor samling av bl.a. gamle biler, motorsykler og sykler.
NaturBornholm i Åkirkeby er et naturopplevelsessenter som forteller historien om Bornholms natur - helt tilbake fra utspringet for mer enn 1 mia. år siden. Her kan De få oppleve bl.a. modeller av dinosaurusser, levende krokodiller, sanserom og en tidsmaskin.
Se også på spendende malerier, glasskunst, skulpturer osv. på galleriene og kunstverkstedene i Åkirkeby.
I Nexø finner De mange museer, bl.a. barndomshjemmet til Martin Andersen Nexø og Nexø fiskeri- og sjøfartsmuseum, og her kan De også besøke Bornholms Sommerfuglepark & Tropeland (12 km).
Rundkirkene er Bornholms vartegn. De karakteristiske, hvitkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, oppbevaring av forråd og som kirkehus.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif