Feriehus til utleie Saltum

Utvalg: 60-150 feriehus

Saltum Strand er et attraktivt ferieområde tett på den deilige Vesterhavsstrand.

Familie på ferie i dansk feriehus.

Saltum Strand er et deilig og hyggelig skog-/plantasjeområde i Jammerbugten. Området er veldig populært, bl.a. på grunn av naturen, den enestående sandstranden, fine sommerhus og en ideell beliggenhet i forhold til feriebyer, fornøyelser, fiskeparker og golfbaner. Det rolige og veldig familievennlige området byr dessuten på et utall av aktivitetsmuligheter for hele familien.
I Saltum by som ligger et par km bak kysten, finner De butikker og et par spisesteder.

Severdigheter - Saltum

Galleri Saltum i Saltum by er innrettet i et tidligere meieri og utstiller bl.a. skulpturer, malerier og krukker.
I fornøyelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan De prøve mer enn 50 spendende fornøyelser for hele familien, inkl. Danmarks største vannland og Danmarks største berg- og dalbane, Falken. Når entreen har blitt betalt, kan De prøve alt i Fårup Sommerland (2 km).
Haven i Hune er en 6500 m2 stor smukk, fargerik og inspirerende hage med bl.a. plantesalg, salg av malerier o.lign. samt en kafé (13 km).
Den hyggelige og populære ferieby Blokhus byr på butikker, restauranter, bevertninger, isboder, bowlingsenter, underholdning og atmosfære (14 km).
I badebyen Løkken finner De et sukkertøyskokeri, et utall av butikker, spisesteder og bevertninger, fiskekuttere på stranden og underholdning om sommeren (16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif