Feriehus til utleie Blokhus

Utvalg: 60-150 feriehus

Det tidligere fiskerleiet er i dag en sjarmerende, hyggelig og populær ferieby.

Fårup Sommerland, NordJyllands vestkyst.

Den brede, hvite sandstranden, klittene, Vesterhavet, deilig stemning og mange gode sommerhus trekker til mange feriegjester hvert år. De fleste butikker, restauranter, bevertninger og iskiosk i Blokhus ligger samlet rundt byens torg. Her holdes det også konserter og andre aktiviteter i løpet av sommeren. Det er gode innkjøpsmuligheter og mange gode spisesteder i byen, ofte med utendørs servering. Derutover er det i høysesongen mulighet for å oppleve et hyggelig natteliv her.
Området Hune/Kryle Klit hører sammen med Blokhus, men ligger ca. 2 km tilbaketrukket fra stranden i ytterst naturskjønne omgivelser.
Dette området byr foruten stranden på et aktivt byliv, en deilig natur, gode aktivitetsmuligheter og spendende severdigheter for hele familien. Blokhus er et veldig ettertraktet feriemål på alle tider på året.

Severdigheter - Blokhus

I og rundt om Blokhus kan De oppleve flere små museer, gallerier og verksteder, hvor kunsthåndverkere kan ses i arbeid. Hos Blokhus Lys i Hune kan De støpe Deres egne stearinlys i hyggelige omgivelser (2 km).
Haven i Hune er en 6500 m2 stor smukk, fargerik og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg av malerier o.lign. samt en kafé (2 km).
I fornøyelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan De prøve mer enn 50 spendende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vannland og Danmarks største berg- og dalbane, Falken. Når entreen er betalt, kan De prøve alt sammen i hele Fårup Sommerland (5 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif