Feriehus til utleie Mariager

Utvalg: 1-5 feriehus

Den idylliske lille handelsbyen Mariager er kjent som 'Rosernes By' og er en av Danmarks best bevarte byer.

Spændende attraktioner på ferien i feriehus.

Mariager ligger ut til Mariager Fjord, nord for Randers. Den hyggelige byen er kjent for fjorden, sine roser, gamle skrå bindingsværkshus og brostensbelakte gater. Her oser av romantikk og idyll. I byens lystbåthavn er det en hyggelig atmosfære. Det er spennende museer, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder i Mariager, som er omgitt av deilige naturområder, fortidsminner og seværdigheter for hele familien.

Severdigheter - Mariager

Den mere end 600 år gamle byen er kjendt for sine vakre roser, og disse kan oppleves ved en gåtur rundt i Mariager.
Bymuseet, Mariager Museum, er innrettet i en gammel vakker kjøpmannsgård fra 1700-tallet. Her kan du/dere oppleve bl.a. kjøbmannsbutikk, barberstue, rokokostuer, kjøkken, smie, værksteder samt utstillinger med effekter fra forskjellige tidsaldre. Galleri Vognporten, som er en del av Mariager Museum, viser skiftende kunstutstillinger. I Klosterhaven på baksiden av museet vokser urter og planter som i fortiden.
Opplev saltets magi på Danmarks Saltcenter, som er Skandinavias eneste turistattraksjon med råstoffet salt som tema. I 'Sydehytten' får du/dere innblikk i framgangsmåten for saltutvikling.
Mariager har en stor, vakker og hvitkalket klosterkirke i 2 etasjer.
Det kuperte terreng omkring Hohøj og i det nærliggende Alstrup rummer en rekke enestående og varierte kulturminner fra både oldtiden, middelalderen og historisk tid.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif