Feriehus til utleie Hou

Utvalg: 150-350 feriehus

Det hyggelige ferieområdet Hou ligger ved den milde, barnevenlige Kattegatkysten.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Hou ligger ca. 8 km nord for Hals ut mot Kattegatt. Sommerhusene ligger i et fredet skogsområde ved kysten og strekker seg et godt stykke inn i landet på begge sider av Hou by.
De velholte, gamle fiskerhusene vitner om, at Hou er en gammel fiskerlandsby. Byen har en moderne og stemningsfull lystbåthavn med en lang brygge. Kjennetegnet for havnen er 'vinnharpeskulpturen', som består av deler fra 2 ophuggede fiskeskøyter. Byen har flere interessante seværdigheter, bl.a. batteriet ved Hou's sørlige strand og Galleri Hou. I byen er det dagligvarebutikker og flere spisesteder.

Severdigheter - Hou

Batteriet ved Hou's sørlige strand er en velbevart festning fra Englandskrigen (1807-14).
Hals er som Hou en hyggelig ferieby med et livlig og hyggelig havnemiljø.
Festningen Hals Skanse ligger ved utgangen av Limfjorden. Kruttårnet og tøyhuset er bevart og er innrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk utstilling om havet, fjorden, landet, byen, Hals Skanse, krigen og besettelsen.
Besøk den fredelige og idylliske byen Voerså, som ligger 20 km nord for Hou. Ved den gamle kro kan du/dere leie robåter og vannsykler og seile oppover elven og oppleve den ekte danske natur.
Voergård Slot ved Flauenskjold er et av Danmarks flotteste renessansebygninger og er avgjort et vært et besøk med sin park, sine voldgraver, franske kunstskatter og fine samlinger av møbler og interiør.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif