Feriehus til utleie Kerteminde

Utvalg: 1-5 feriehus

Kerteminde er en sjarmerende gammel by med mange velbevarte hus, beliggende på den nordøstlige delen av Fyn - rett ved deilig badestrand.

Feriehus på Fyn

Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig handelsby med en aktiv fiskerihavn, en stor og koselig marina, sjarmerende, sammenbygde hus samt spennende forretninger, spisesteder og severdigheter. Det er en helt spesiel atmosfære i byens smale gater og streder med de fargestrålende små husene, de gamle kjøpmanngårdene og de røde takene. Byen er omgitt av den blide fjorden på den ene siden og det åpne Storebælt på den andre. Sommerhusområdet ved Kerteminde er omgitt av et deilig landskap med beplantninger.

Severdigheter - Kerteminde

I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan De oppleve havets mysterier sett med øynene til en dykker fra en 50 m lang undervannstunnel eller komme i kontakt med sel og marsvin fra broen utendørs.
Farvergården er opprindelig en gammel kjøpmannsgård fra 1630. Museet inneholder bl.a. en bondestue og en borgerstue fra omkring 1850.
Ved siden av den stadig aktive møllen Svanemøllen kan De, på Johannes Larsens Museet, se kunstverker av Johannes Larsen og andre fynske malere.
På Vikingemuseet Ladby i Kerteminde kan dere få oppleve vikingfunn og en gravhøy med det gamle vikingskipet Ladbyskibet.
Viby på Hindsholm er en av de mest velbevarte landsbyene på Fyn med bl.a. bindingsverkshus og en nyrenovert mølle, som i sommerperioden er i drift (7 km).
Omkring Kerteminde finnes flere godser og herregårder.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif