Feriehus til utleie Dueodde

Utvalg: 30-70 feriehus

Dueodde er et familievennlig ferieområde med en fin strand på Bornholms sørspiss.

Med utsikt over vannet - dansk ferihusutleie.

Det rolige og hyggelige ferieområde Dueodde ligger i skogen, tett ved den deilige sandstranden med trerampe og høye klitter. I klittarealet bakenfor stranden ligger det hvite, 45 m høje Dueodde Fyr fra 1960. Fyrtårnet er Nordens høyeste fyr og fra utsiktsplatformen er det en fantastisk utsikt over Østersjøen og området.
Det er gode innkjøbsmuligheter i Snogebæk, 5 km fra Dueodde.
Dueodde er et deilig feriested i naturskjønne omgivelser, og tett ved diverse aktivitetstilbud og seværdigheter for hele familien.

Severdigheter - Dueodde

Det 45 m høye, hvite Dueodde Fyr fra 1960 er Nordens høyeste fyr, og fra utsiktsplattformen er det en fantastisk utsikt over Østersjøen og området.
Mange kunsthåndværkere bor på øya, og flere steder er det mulig at besøke billedhuggere, glasspustere, keramikere og malere.
I det idylliske fiskerleie Snogebæk, som ligger kun et par km fra Dueodde, finnes et glasspusteri og et fiskerøkeri.
Bornholms karakteristiske røkerier bør oppleves under et opphold på øya. Prøv f.eks. Hasle Silderøgeri, som er et kjent museums-røkeri, hvor det stadig røkes fisk etter tradisjonell metode i åpne skorstener.
Rundkirkene er Bornholms kjennetegn. De karakteristiske, hvitkalkede kirker, som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, oppbevaring av matforråd og som kirkehus. De 4 mest kente rundkirker er:
Østerlars - den største og mest kjente.
Olsker - den høyeste og mest elegante.
Nylars - den best bevarte og med spennende kalkmalerier.
Nyker - den minste og med kalkmalerier fra flere perioder.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif