Feriehus til utleie Allinge

Utvalg: 5-20 feriehus

Allinge ligger på den nordlige del av solskinnsøya Bornholm i et enestående naturlandskap ut mot kysten.

Med utsikt over vannet - dansk ferihusutleie.

Den vakre, hyggelige havnen med fiskerøkeriet og den storslåtte natur omkring Allinge innbyr til utendørsaktiviteter og området er rikt på spendende seværdigheter.
Det er gode muligheter for å bli underholdt i Allinge. Byen er et livlig feriested og i de gamle gater finner du/dere mange butikker, restauranter og kafeer. Om sommeren avholdes markedsdager, hvor det kan handles med de lokale innbyggere.

Severdigheter - Allinge

En gåtur gjennom Allinges gamle gater fører deg forbi de gamle kjøpmannsgårdene. Den enestående havnen er sprengt inn i granittklippene og hele sommeren er havnen ramme om en utrolig livlig atmosfære med restaurantene og fiskerøkeriet. Herfra kan du/dere dessuten seile til den vakre øya Christiansø.
Ved Madsebakke utenfor Allinge kan du/dere se de fasinerende bronsealder-helleristningene fra perioden 1800-500 f.Kr., som avbilder solen, skip og fot- og hjultegn på klippeflatene.
Rundkirkerne er Bornholms kjennetegn. De karakteristiske, hvitkalkede kirker som er over 800 år gamle, har tjent som forsvar, oppbevaring av matforråd og som kirkehus. De 4 mest kjente rundkirker er: Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9.00 - 18.00
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif